Produkter fra året som Blomstredekoratør

2010

onsdag 13. januar 2010

Klassisk bukett

¤Hvordan har jeg oppnådd god og harmonisk helhet i produkte mitt?

Jeg valgte blomster som jeg følte godt passet sammen, og plaserte dem slik jeg syntes hva fint, med Germinien på topp for å framheve den og Nelikene (Dianthus) rundt. Jeg valgte fargene med tanke på en bukett til en Jente baby. Som basis brukte jeg sallal og ledder. For å få litt mer pynt brukte jeg to småe limonium grener.

¤Hvilken stil har jeg brukt?

Stilen jeg har valgt for mitt produkt er klassisk. Den klassiske stilen han du kjennetegne på at det er strenge form, og at blomtene står tett i tett.

¤Hva fungerte?

Jeg følte at selve formen gikk bra men selve kulen gikk ikke helt fint. På grunn av Gerbraene så blir det e søkk opp på og det kan gjøre at formen kan bli litt firkantet hvis du ser den fra siden. Plaseringen av blomstene følte jeg så fint ut, propposjonene en halv over og en halv under binepunkte. bindepunkte hva fas og rene snitt.

¤Hva vil jeg gjøre anderledes til neste gang?

Jeg vil jobbe mer med å få den fine kuleformen på buketten, spesielt at det skal se fint med Gerbra på toppen, for de kan være vanskelig å jobbe med.

Dette er en arbeidstegning av produkte mitt med utregning og navn på blomstene!Dette er det ferdige produktet av buketten jeg har laget! Jeg følte det gikk fint.


I denne buketten har jeg brukt:
Nellik 18kr
Germini 20kr
Sallal 5kr per stk
Ledder 10kr
Popilus 10krTotal sum= 241 kr


Navn

Antall

Farge

Pris


Nelik,Diantus

18kr x 4

Grønn

72 kr


Nelik,Diantus

18kr x 3

Rosa

54kr


Sallal

5kr x 7

Grønn

35kr


Germini

20kr x 2

Lys grønn

40kr


Popilus

10kr x 3

Grønn

30kr


Ledder

10kr x 1

Grønn

10kr


Total sum= 2413 kommentarer: